A politikai beszédről

Az utóbbi időben egyre inkább kényszert éreznek volt és jelenlegi szegedi politikusok, hogy egyes témákról úgy beszéljenek, hogy csak a saját koncepcióikba illő szempon- tokat vegyék figyelembe.

Szegediként ez engem bosszant, megpróbálom hát kiegészíteni.

Havlik János

A politikai beszédről

Az utóbbi időben egyre inkább kényszert éreznek volt és jelenlegi szegedi politikusok, hogy egyes témákról úgy beszéljenek, hogy csak a saját koncepcióikba illő szempontokat vegyék figyelembe. Szegediként ez engem bosszant, megpróbálom hát kiegészíteni.

Friss topikok

Archívum

Linkblog

Újra Mars tér, ezúttal a Közgyűlésben

2009.11.07. 19:15 | H_Janó | 6 komment

Szeged Önkormányzata képviselő testülete pénteken ülést tartott és persze ismét előkerült a Mars téri kereskedők ügye. Sok új elem nem hangzott el, önmagában emiatt ugyan egy bötűt nem írtam volna, de talán érdekes lehet, hogy Botka László összefoglalta a város álláspontját. Erről egy videó látható kattintás után.


Botka László a Mars téri helyzetről

Bónusz ajándékként Mózes Ervin a Mars téri kereskedők és az Etelka sori "garázsosok" jogi helyzetének különbözőségéről rántja le a leplet.

Címkék: szeged mars botka mózes kereskedők etelka

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedpol.blog.hu/api/trackback/id/tr801507693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janeme 2009.11.08. 12:04:06

Tisztelt Havlik úr! Meghallgattam a bejátszásokat!

Botka úr: kártalanítás valóban nem poltikai kategória!
A Megyei Bíróság jogerős határozatában kimondta, hogy az ingóságok köréből a két fél közös megállapodásával kiemelte a felépítményeket!
Vannak, akik építési engedélyekkel rendelkeznek, tehát eleve ingatlan.
Mi nem jogalap nélkül követeltünk, hanem a város kereset meg minket a tárgyalást követően, hogy egyezzünk meg! És ők kértek árajánlatot! Tehát amit mondott a közgyűlésen nem állja meg a helyét.
Mózes úr állítása téves: állandó jellegűen épültek a pavilonok, melyet eredeti dokumentumokkal tudunk bizonyítani. Felejtsék el már az ideiglenes szót! Nem bizonyították még a perben, hogy ideiglenesek, akkor miért jelentik ezt ki kategórikusan?

H_Janó 2009.11.08. 16:39:09

Az nem jogalap, hogy kényszeríteni tudják a várost a per elhúzódásával. Azt valami egészen másnak nevezik.

Az építési engedély nem alkalmas annak bizonyítására, hogy az építmény nem ideiglenes, mert az ideiglenes építményre is kell(het) engedély.

Örömmel venném, ha bármelyik dokumentumról nem Ön(ök) állítanák, hogy mi van benne, hanem el tudnám olvasni.

janeme 2009.11.09. 15:54:00

Tisztelt Havlik úr!
Meg van önnek az emailcímem, tehát semmi akadálya, hogy betekintsen az iratokba, bár ön jelenleg az ügyben kívülálló, és a tárgyalásokon sem volt jelen, így kicsit kétséges miért csak az egyik fél megállapításait veszi készpénznek? Hogy ól provokálnak minket, az természetes, az is hogy a jobboldali emberkék megosztottak, kicsit az integritásukról mutat hű képet! Addig a jobboldalnak nehéz dolga lesz, amíg nem tud kifele egységes lenni. Itt Szegeden önök részéről csak széthúzást tapasztalok, akkor mit vár tőlünk, kereskedőktől, akik nem vagyunk politikusok?

janeme 2009.11.09. 15:54:49

lemaradt: hogy baloldalról provokálnak minket... ezt akartam írni.

janeme 2009.11.09. 15:55:41

Jah, és így, hogyan akarnak Szegeden hatalomra jutni? Nehezen fog menni...

H_Janó 2009.11.12. 20:43:37

Kérem, hogy betekintés céljából küldje meg nekem a fentebb jelzett iratokat a havlikjanos@gmail.com címre!
süti beállítások módosítása